Fiin er godkendt grøn salon

Salon FIIN går forrest i kampen mod skadelig kemi.

Vi er stolte i FIIN over at være en Grøn Salon. En Grøn Salon er en landsdækkende ordning for certificering af frisørsaloner. Med Grøn Salon ordningen får du et koncept, der er enkelt og let at gå til og en troværdig ordning, der sikrer, at størstedelen af den skadelige kemi i frisørfaget bliver sorteret fra. Både af hensyn til kunderne, de ansatte og producenterne til frisørfaget. Som Grøn Salon forpligter vi os til, at gå forrest i kampen mod allergifremkaldende stoffer i hårprodukter, make-up og hudplejeprodukter. Hos os finder du kun lækre, rene og naturlige produkter – som er komplet allergivenlige og uimodståelige.

gronsalon.dk kan du læse meget mere om, hvilke stoffer vi i Salon FIIN går en stor bue udenom i vores forskellige skønhedsbehandlinger, og du kan finde en oversigt over bandlyst kemi lige her.

FIIN er en af de få saloner i Danmark, der er godkendt i denne ordning og hvis du har spørgsmål, kan du altid henvende dig til indehaver Gitta Jørgensen, som udover sin frisøruddannelse også er uddannet holistisk hudterapeut. Hos Salon FIIN er du i trygge hænder.